Tropical Hotel

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Izuzetno opremljene marine, golf tereni, idealni uslovi za jedrenje, uz kazina i raskošne noćne programe, dodatak su na uživanje gostiju Halkidikija koji čuva svoj neponovljivi kolorit već mnogo vekova. Do Halkidikija se stiže u varijanti organizovanog ili sopstvenog prevoza uz napomenu da je ovo najbliže more turistima iz Srbije. Kasandra je raj na zemlji. Naselja na ovom prstu su sačuvala ekološku nit pa se ova zona, s pravom, smatra jednom od najboljih za odmor u Grčkoj. Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se umestu Hanioti, od samog centra je udaljen 350 m, na oko 180 m od supermarketa, restorana i barova. Od aerodroma u Solunu je udaljen 100 km.

Plaža:
Od peščano-šljunovite plaže je udaljen 400 m. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar, bazen, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, dečiji bazen, TV sala, lobi, Wi Fi besplatan u javnim delovima hotela, parking.

Sobe:
Sve sobe sadrže  kupatilo, TV, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini frižider, balkon ili terasu.

Standardne sobe površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže dva standardna ležaja i krevetne na sprat.

Superior sobe površine oko 23 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže dva standardna ležaja i krevet na sprat  ili sofa ležaj.

Deluxe sobe površine oko 25 m², pozicionirane u prizemlju sa izlaskm na vrt ili bazen, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Renovirane su 2018. god.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://hoteltropical.gr/
 
Napomena: Pordični hotel vrlo blizu centra Haniotija. 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu