Sunrise Romance Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u centru nove turističke regije Sahl Hasheesh, na obali mora. Udaljen je oko 22 km od aerodroma, a od starog centra Hurgade Sakkale oko pola sata vožnje.

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 79 soba koje su podeljene u nekoliko kategorija: 15 standardnih,  44 superior i 18 deluxe soba, kao i 2 Royal Suite-a . Standardne, superior i deluxe sobe su površine oko 38m2, mogu imati pogled na okolinu ili more. Royal suite je površine oko 80m2 sa panoramskim pogledom na more, spavaćom sobom i dnevnim boravkom, dok je u kupatilu pored tuš kabine i đakuzi kada. Sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže: kupatilo sa kadom i tuš kabinom, bade mantil i papuče,  klima uređaj, LCD tv sa satelitskim kanalima, telefon, fen za kosu, mini bar, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, glavni restoran, italijanski A’la carte restoran „Il forn’ello“, kineski A’la carte restoran „Tiger Lily“ , lobby bar „Romance“, „Landscape bar“, Lounge bar, bar kod bazena i bar na plaži, spoljašnji bazen (greje se u toku zimske sezone) i đakuzi, Spa centar (uz doplatu), teretana, usluge pranja veša, medicinske usluge, frizerski salon, prodavnice,  ronilački centar, večernja animacija, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Usluga:
All inclusive (doručak, ručak, večera, užine-obroci se služe po principu švedskog stola, alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje)

Kontakt:
http://premierromance.net/

Napomena:
Luksuzan boutique hotel sa odličnom lokacijom i prelepom plažom, preporuka za parove. Hotel je Adult only, ne prima decu ispod 16 godina.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu