Sani Dunes

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Sani Dunes je deo hotelskog kompleksa Sani Resort . Sani Resort se nalazi na početku Kassandre, iza mesta Nea Potidea i zauzima površinu preko 1000ha. Sani Resort hotelski kompleks udaljen je od Nea Fokee 10km i od Soluna 70km. Gostima hotela je na raspolaganju mini bus koji vozi u okviru Sani Risorta.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koja pripada Sani resort-u. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, A la Carte restoran, bar, bar kod bazena, bar na plaži, WI FI internet, bazen, dečiji bazen, unutrašnji bazen, parking, hemijsko čišćenje, usluge spa centra uz doplatu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 146 smeštajnih jedinica. Sve sobe ekskluzivni nameštaj, LCD TV, satelitska TV, CD/DVD-plejer, Wi-Fi, zvučni sistem za iPod i iPhone, telefon, klima uređaj, sef, mini-bar, aparat za kafu, kafe aparat Nespresso. Prostrana kupatila imaju poseban tuš sa tuš kabinom ili kadom, fen, bade mantili, papuče.
Promo sobe –površine 33m², gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe, namenjene su za smeštaj 2 osobe.
Standard soba privatni vrt, površine 33m², prostrana soba sa modernim dekorom, imaju pogled na bazen, nalazi se u prizemlju dvospratne zgrade. U sobama jedan bračni krevet Queen-size ili dva odvojena ležaja. Svaka terasa je sa nameštajem, dve ležaljke, stočić za kafu i stolice. Smeštaj je previđen za 2 odrasle osobe i jedno dete.
Deluxe soba sa pogledom na marinu površine oko 40m², opremljene su sa francuskim ležajem i namenjene za smeštaj dve odrasle osobe.
Junior svita pogled bazen sa privatnom baštom površine oko 40m², nalaze se u prizemlju u dvospratne zgrade. Sobe sadrže jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu.
Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.
Junior svita deluxe sa privatnim vrtom površine oko površine oko 40m², nalaze se u prizemlju u dvospratne zgrade. Sobe sadrže jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.
Porodična soba sa privatnom baštom površine oko 66m², sastoji se od dve dvokrevetne sobe povezane vratima. U sobama jedan bračni krevet Queen-size ili dva singl kreveta. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Svita sa jednom sobom i pogledom na bazen, površine oko 39m² na drugom nivou dvospratne zgrade. U sobama jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja. Balkon sa nameštajem, dve ležaljke, stolom za kafu i stolicama. Namenjen za smeštaj 2-3 osobe.
Svite dluxe jedna prostrija sa pogledom na more površine oko 51m². U sobama jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja. Balkon sa nameštajem, dve ležaljke, stolom za kafu i stolicama. Namenjen za smeštaj 2-4 osobe.
Svite porodične dluxe sa pogledom na more ili direktnim pristupom plaži, površine oko 88m², sastoje se iz dve sobe tipa Deluxe junior svite, povezane vratima. Namenjene su za smeštaj 2-5 osobe, maksimum 4 odrasle osobe i jedno dete.

Usluga:  
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-dunes-hotel 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo V