Olymphus Thea Boutique Hotel

Platamon, Olimpska regija

Opis destinacije

U podnožju planine Olimp na površini od 1516km² smestila se oblast poznata kao Olimpska regija ili Pieria. Olimpijska regija ili Pieria je regija u severoistočne kontinentalne Grčke, i njen glavni grad je Katerini. Pieria je poznata po spomenicima arheološke i istorijske vrednosti. Najpoznatiji deo Pierie su centralno locirana letovališta, Paralia, Olympic Beach, Litohoro i Leptokaria, kao i planina Olimp.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Olympus Thea Hotel se nalazi u blizini autoputa Solun - Atina, 2,5 km od naselja Platamon, 110 km od aerodroma u Solunu. Renoviran je 2010. godine.

Plaža: 
Hotel je udaljen oko 1 km od plaže. Ležaljke i suncobani na plaži se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, bar kod bazena, bazen, dečiji bazen, dečija igraonica, parking, wi fi internet.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 79 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), terasu.

Standard sobe površine oko 24m², namenjen za smeštaj 2 do 3 osobe. Mogu biti sa pogledom na planinu ili more.

Executive sobe površine oko 27m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe. Mogu biti sa pogledom na planinu ili more.

Usluga: All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt: www.olympusthea.com

Napomena: 
Mali hotel, izgrađen kao amfiteatar sa panoramskim pogledom na more. Nedaleko od hotela, na brdu, možete videti drevnu tvrđavu Platamonas, i direktno iznad hotela legendarni Olimp.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.