Naama Bay Promenade Beach Resort ex Marriott

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u Naama Bay-u, nedaleko od centra ove najpopularnije regije Šarma. Od brojnih sadržaja udaljen je oko 10 minuta hoda, a od međunardnog aerodroma oko 15 km. Smešten je u ambijentu sa dosta zelenila i na samoj obali, te je uživanje na prijatnom suncu zagarantovano i tokom zimskih meseci.

Plaža:
Hotel se nalazi na plaži, na delu obale gde je ulaz u vodu postepen, bez korišćenja pontona. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj: 
Gostima su na raspolaganju: bazen , lfitnes centar, glavni restoran, nekoliko barova i a la carte restorana, usluge masaže (uz doplatu), besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Sobe: 
Standardne sobu su veličine oko 37 m2, imaju pogled na vrt, a nemanjene su za smeštaj dvoje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece – treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Sve imaju: klima uređaje, SAT TV, telefon, toaletni pribor i bademantile, fen za kosu, Wi-Fi internet konekciju.

Usluga:
All inclusive (obroci se služe po principu švedskog stola).

Kontakt:
https://all.accor.com/

Napomena:
Hotel je deo Accor hotelske grupacije – grupacije koja upravlja hotelima širom sveta i ova činjenica svakako predstavlja garanciju kvaliteta.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.