Hotel Mio Bianco

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 8km od mesta Turgutreis, 25km od centra Bodruma i oko 60km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u prelepom  prirodnom okruženju i ima ukupno 217 soba koje su raspoređene u okviru nekoliko trospratnih blokova. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, glavni restoran, 2 à la carte restorana, 3 bara i Spa centar.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club i razne animacije i kreativni programi.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok se za upotrebu peškira ostavlja depozit.

Smeštaj
Sve sobe imaju split klimu, LCD TV, telefon, fen, sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu.  
Standardne sobe su predviđene za 3 osobe, a family sobe se sastoje od dve odvojene sobe (jedna sa francuskim ležajem, a druga sa odvojenim ležajevima) i predviđene su za 4 osobe.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu  All Inclusive Plus – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključene i užine i sladoled u određeno vreme tokom dana, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Usluga pića traje 24h u Mare Snack Bar-u.  Pored Mare snack bara gosti mogu da koriste i Polpo bar i Delfino bar. A la carte restorani su besplatni jednom u toku boravka od minimum 7 noći, uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

Plaća se: premium pića, sva uvozna pića i kokteli, flaširana pića, ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, frizer, prodavnice.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganima, fitness centar, step aerobic, stoni tenis, pikado, boćanje, kao i druge animacije tokom dana i večernji program. Wi-Fi internet je besplatan na svim javnim hotelskim površinama.

Plaća se: sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu