Club Bella Mare Beach

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen oko 100 km od aerodroma Dalaman, oko 135 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nalazi se u mestu Adakoy, na svega 5 km od marine i centra Marmarisa. Izgrađen je 1997. godine, ali je kompletno renoviran 2015. godine. Zauzima površinu od 25.000 m². Kompleks se sastoji od ukupno 14 dvospratnih blokova, a svaki blok raspolaže sa 8 smeštajnih jedinica.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja se nalazi preko puta ulice. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu – besplatno, bar na plaži – besplatno.

Sobe:
Kompleks ima ukupno 112 standardnih soba sa pogledom na more (površine su 23 m², namenjene su za max 3 osobe).
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen za sušenje kose, telefon, televizor, individualni klima uređaj, mini-bar (voda), ketler i set za čaj i kafu, sef (plaća se), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, snek a la carte restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, WiFi internet u lobiju i regiji hotela, animacije, Spa centar (sauna i tursko kupatilo, uz rezervaciju – plaća se), odbojka na pesku, sportovi na vodi (plaća se), iznajmljivanje bicikala (plaća se), usluga doktora (plaća se).

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt: 
https://www.montebeachresort.com/

Napomena:
Smešten u prelepoj zelenoj regiji mesta Adakoy u blizini marine u Marmarisu.
Sobe su ekonomične i više odgovaraju kategorizaciji 3*.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.