Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 115€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

Informacije

  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA 
5 DANA/ 2 NOĆENJA 

Polazak: Kraljevo, Preljina,Gornji Milanovac, Ljig, Lazarevac,  Beograd 

TERMINHOTELSPECIJAL
CENA
05.10.-09.10.2023Hotel VERDI GRAND 4*115€
09.11.-13.11.2023. DAN PRIMIRJAHotel Millennium 3*115€
14.12.-18.12.2023.Hotel Millennium 3*115€

Transfer: Vrnjačka Banja, Kruševac, Trstenk, Kragujevac, Užice,  Požega, Niš 
DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca 13€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 10€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 10€ (transfer do Kraljeva), Uzice 15€ (transfer do  Preljine), Pozega 13€ (transfer do Preljine). Doplata za polazak iz Nisa 20 € (transfer do Kraljeva). 

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji) 
- boravišna taksa (plaća se na recepciji hotela) 
- individualni troškovi 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: 
- Vožnja brodom Dunavom – 20€ (deca 15€-deca do 12godina) 
- Sent Andreja - 15€ (deca 10 €-deca do 12 godina) 
- Trzni centar CAMPONA – 5€ (ulaznica za Tropikarijum na licu mesta-10€) 
- Mađarsko veče u nacionalnom restoranu-ČARDA (sa večerom) – 40 € (deca 25€-deca do 12 godina) 

POPUSTI ZA DECU 
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 50 €, (cenu karte). *Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe, ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni  ležaj i sedište u autobusu. 

DOPLATE:  
- Doplata za 1/1 sobu je 50 €  

Hotel Millenium*** nalazi se na liniji koja spaja Aerodrom „Franc List” sa centrom grada, u ulici Ulloi,  neposredno u susedstvu Arene Groupama. Za svega nekoliko minuta se kolima ili javnim prevozom (metro  linija M3 i tramvaj broj 1) može stići do centra grada, Palate umetnosti, Narodnog pozorišta, Sportske arene  Laslo Pap, Stadiona Ferenca Puškaša, nadalje velikog sajma HUNGEXPO. Svojim idealnim položajem i  prijatnim ambijentom hotel predstavlja omiljeno mesto za turiste i poslovne putnike. 
U hotelu sa prijatnim interijerom i prijateljskom atmosferom, goste očekuju stručno pripremljeni saradnici,  koji se staraju da gosti u hotelu provedu ugodno vreme i da njihove manifestacije budu uspešne. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i opremljene tuš-kabinama ili kadama, nadalje u cilju ugodnosti naših  gostiju, dostupna je i besplatna WI-FI mreža.U hotelu se nalaze isključivo sobe za nepušače!U restoranu Terlej,  gosti mogu da okuse izvrsne specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, odnosno da uživaju u širokom izboru  mađarskih vina. 

Hotel Verdi Grand **** se nalazi u Budimpešti, na 1,7 km od Mađarskog nacionalnog muzeja. U ponudi je  smeštaj sa fitnes centrom, privatnim parkingom, barom i vrtom. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe  na raspolaganju prevoz od/do aerodroma, bankomat i besplatan WiFi u svim prostorijama. Hotel gostima nudi  klimatizovane sobe sa radnim stolom, kuvalom, sefom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem.  U sobama objekta Verdi Grand Hotel su obezbeđeni peškiri i posteljina. Doručak na bazi švedskog stola se  služi svakog jutra u okviru smeštajnog objekta. 

1. DAN - KRALJEVO 
Polazak iz Kraljeva oko 21.00h. Vrem polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima. Putnici ce biti informisani o svim detaljima puta dva dana pre polaska.Nastavak puta ka Beogradu.  Ulazak putnika kod Sava centra oko ponoći. 
 Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

2. DAN - BUDIMPEŠTA-KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno) 
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Dunavom uz nocno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Noćenje. 

3. DAN – BUDIMPEŠTA-TRZNI CENTAR CAMPONA- (fakultativno)– ODLAZAK U ČARDU MAĐARSKO VEČE (fakultativno) 
Dorucak. Slobodno vreme ili mogućnost individualnog odlaska do Tropikarijuma, gde možete videti brojne  životinjske vrste, uglavnom iz tropskih krajeva sveta. Na površini od više od 32.000 kvadratnih metara nalaze  se stotine životinja u rekonstruisanom prirodnom staništu. Odlazak do poznatog tržnog centra Campona fakultativno. Slobodne vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni odlazak na  Madjarsko veče u nacionalni resotran na večeru sa muzičkim programom. Povratak u hotel. Noćenje. 

4. DAN – BUDIMPEŠTA-SENTANDREJA (fakultativno) 
Dorucak. Izlazak iz hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Sentandreju. Mesto, koje  je nakon Velike Seobe Srba 1690, postalo političko i kulturno središte Srba u Habzburškoj monarhiji. Obilazak  grada: Požarevačka crkva, Trg Vuka Karadžića, Blagoveštenska crkva, Esnafski Krst, Saborna Crkva, Krst  kneza Lazara. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme za šetnju i obilazak grada.Polazak za Srbiju u  popodnevnim časovima. 

5. DAN - KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na  graničnim prelazima. Kraj putovanja. 

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.02.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu