Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Athena palace village se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Athena palace village  je izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu. Hotel Athena palace village se nalazi na maloj peščanoj plaži i u mestu Akti Elias. Mesto Nikiti je udaljeno 9 km, dok je Neos Marmatas udaljen 11 km. Do prelepe plaže Akti Elias se može doći stepenicama ili podzemnim prolazom.

                    
Sobe: Hotel Athena palace village poseduje 175 smeštajnih jedinica u svom sastavu.  U ponudi agencije nalaze se standard sobe, superior sobe, grand suite, armonia suite, executive suite, family suite, mezonete sa pogleodm na bazen i mezonete sa privatnim bazenom. Standard sobe imaju 22m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju 22m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevne sobe sa sofa krevetom. Ovi tipovi soba su renovirani 2013 godine. Grand suite su veće smeštajne jedinice, imaju 50m² i sastoje se iz velike spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Executive suite su smeštajne jedinice koje imaju 70m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Ovi tipovi suita su namenjeni za parove koji dolaze na medeni mesec. Porodičan suite imaju 70m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom i imaju dva kupatila. Mezonete sa pogledom na bazen su smeštajne jedinice koje se nalaze u Athena Residence kompleksu, imaju 60m², sastoje se iz dva nivoa. Na gornjem nivou je spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dok je u donjem nivou jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i dnevna soba sa sofa krevetom. Mezonete sa privatnim bazenom su smeštajne jedinice koje se takođe nalaze u Athena Residence kompleksu, imaju 60m², sastoje se iz dva nivoa. Na gornjem nivou je spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dok je u donjem nivou jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i dnevna soba sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon. Napomena: Krevetac je na upit i doplaćuje se 2e dnevno na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Athena palace village u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Athena palace village ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena, bar na plaži kao i snack bar, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, internet kutak koji je besplatan, iznajmljivanje bicikla, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Athena palace village u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Athena palace village takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, terene za tenis i mini golf, kao i da koriste sto za stoni tenis i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste i spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

Hotel je pet friendly. Usluga se naplaćuje na recepciji hotela po ceni od 20 eur dnevno. 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.