Achtis Hotel

Afitos, Kasandra

Opis destinacije

Maleno mestašce Afitos (Άφυτος) jedno je od najlepših na Halkidikiju. Ovo autentično mesto sa kamenim kućama, uskim i strmim, popločanim ulicama, odiše toplinom i odudara od drugih kosmopolitskih letovališta na poluostrvu. Afitos se nalazi na severu istočne obale poluostrva Kasandra, između letovališta Nea Fokea i Kalitea, 82 kilometra od Soluna. To je treće mesto po redu posle suženja poluostrva u Potidei, koje se ovde nalazi još od pre 3000 godina. Od popularnog letovališta Hanioti udaljeno je 18 kilometara. Stanovnici ovog mesta uspeli su da razviju turizam i privuku veliki broj turista svake godine, a da sa druge strane ne naruše stari ambijent naselja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Achtis, luksuzni hotel neobičnog stila, nalazi se u mestu Afitos, na poluostrvu Kasandra, udaljen samo 90 km od Soluna. Idealno je mesto za  odmor i smatra se odličnim rešenjem za ljude koji traže opuštanje, mir i toplo gostoprimstvo. Nalazi na jednoj od najviših tačaka sela Afitos i prostire se na oko 0,6 hektara. Udaljen je samo 300m od centra mesta i 700m od mora. Ono što ovaj hotel izdvaja u odnosu na druge je to što se nalazi u sred zelene oaze, okružen je brojnim stablima mediteranskog rastinja, cvetnim grmovima i idealan je izbor za goste koji žele miran odmor i beg od gradske galame i gužve.

Sobe: Hotel Achtis raspolaže sa ukupno 35 luksuznih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne, porodične sobe kao i jedinice kategorije suite. Sve jedinice su stilski uređene te se iz tog razloga hotel ne preporučuje ljudima koji ovakav tip uređenja objekta ne vole. Sobe poseduju ručno pravljeni nameštaj, svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, sef, mini frižider, ketler i balkon ili terasu. Porodična soba se sastoji iz jedne veće prostorije, dok je porodični apartman jedinica sa dve odvojene prostorije, sastoji se iz spavaće sobe i dnvnog boravka.

Hotelski sadržaj:  Hotel Achtis pored recepcije sadrži bar, restoran, mini market, parking zonu, lift, snek bar ,dečije igralište, biblioteku, internet ugao, menjačnicu i prelepu baštu.

Sport i zabava : Hotel poseduje spoljašnji bazen sa lepo uređenim vrtom i barom pored bazena. Hotel Achtis poseduje teretanu i spa centar, veliki bazen sa barom i ležaljkama. U hotelu se često organizuju tematske večeri kao vid animacije za goste hotela Achtis.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.